Lessencompetitie

Wil jij met je lesgroep de competitie aangaan met andere lesgroepen? En heb je zin om een creatieve, gezellige middag met paarden, pony’s en je lesgenootjes door te brengen? Dan is de lessencompetitie dé gelegenheid!

Je kunt met je hele lesgroep meedoen maar ook met een paar door bijvoorbeeld een pas de deux, viertal of zestal te vormen.

In drie categorieën worden prijzen uitgedeeld:

  1. Toneel / Modeshow
  2. Carrousel
  3. Pas de deux, meertallen

Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan de meest originele opvoering.

Binnen deze categorieën kun je dus al je creativiteit kwijt. Denk aan outfit, muziek, originele figuren en mooie uitvoering. Voor elke deelnemer is er een deelnemersprijs en als jouw lesgroep het hoogst aantal punten heeft van allemaal, wint jouw groep de wisselbeker!!

Er zijn wel een paar regels:

  • Een proef duurt ongeveer 10 minuten, korter is toegestaan.
  • Deelname aan de lessencompetitie kost €10,- voor Club de Ruif leden. Ben je geen lid van Club de Ruif, dan kost het €12.50. Als je mee doet met een eigen paard of pony kost het €7,50 per persoon.
    Opgeven kan via de wedstrijdcommissie!

Nodig ook jouw opa, oma, papa, mama, vrienden en vriendinnen uit om jouw deze dag aan te moedigen, foto’s te maken of je vast te leggen op film!

Wij zijn elk jaar weer super benieuwd naar alle creatieve plannen en prestaties!!

Het binnenterrein zal gevuld zijn met kraampjes voor diverse paardenartikelen en kan er een hapje en een drankje gehaald worden.

Ook zullen er verschillende activiteiten plaats vinden.

Houdt voor meer informatie onze kalender en website/facebookpagina in de gaten!