Klantenkaart

Beste klant,

Manege De Ruif is een gezellige, duurzame stadsmanege in Amsterdam met oog voor het welzijn van paard en ruiter. We zijn een stichting zonder winstoogmerk, opbrengsten worden geïnvesteerd in de paarden/pony’s en een veilige accommodatie met onze focus op educatie, sport en beweging, vooral voor de jeugd.  

Om de binding met onze ruiters te vergroten en onze financiën op orde te houden zullen we vanaf 1 mei 2022 een Klantenkaart introduceren.

Deze Klantenkaart is verplicht voor alle klanten van manege De Ruif en is een aanvulling op het abonnement, de stallingsovereenkomst of het lesgeld. We zullen op korte termijn ook een communicatie sturen over de aanpassing van onze tarieven voor 2022.

Klantenkaart
Iedere klant van manege De Ruif krijgt een persoonlijke Klantenkaart. Hiervoor geldt een eenmalige betaling van € 10,00 euro voor het opzetten van dit programma en voor het maken van de pasjes. Daarnaast betaalt u de jaarlijkse kosten die afhangen van het lidmaatschap dat u zelf kiest. 

We vragen ​voor uzelf en/of voor uw kind(eren) voor 1 maart 2022​ via info@manegederuif.nl aan te geven welke van de onderstaande opties u wilt kiezen.
Indien u Vriend van de Ruif wilt worden, vragen we u aan te geven voor welk bedrag u dat wilt doen.

Wanneer u geen keuze aangeeft krijgt u standaard een Zilveren Kaart.
De eerste afschrijving voor deze kaart  zal per automatische incasso plaatsvinden in mei 2022. De referentie bij de betaling is “Klantenkaart Manege de Ruif”.

Opties Klantenkaart
Zilveren Kaart
U krijgt een persoonlijke Zilveren Kaart* waarmee u kunt laten zien dat u klant bent van de manege. De jaarlijkse bijdrage wordt ingezet om onze administratie te verzorgen en verder te automatiseren en u daarmee zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld al de ‘Manege Plan Portal’ geïntroduceerd waarmee u gemakkelijk en snel zelf uw lessen kunt inplannen en/of afmelden bij verhindering.

Gouden Kaart
Met de invoering van de Klantenkaart komt Club de Ruif te vervallen, maar met de Gouden Kaart kunt u ook deelnemen aan de wedstrijden, instructieweken en kampen. Door deze vaste inkomsten kan onze manege regelmatig evenementen blijven organiseren zonder volledig afhankelijk te zijn van het aantal deelnemers. Voor de wedstrijden en kampen waar u aan meedoet, vervallen de “Club de Ruif” tarieven, dat is dan gelijk voor alle deelnemers.

Vriend van Manege de Ruif Kaart**
De benefits van deze kaart zijn dezelfde als voor de Gouden Kaart, maar hopelijk melden veel van u zich aan als Vriend want deze extra inkomsten zullen worden ingezet voor het vele (grote) onderhoud wat aan de gebouwen en faciliteiten van de manege moet worden uitgevoerd. 


Jaarlijkse kosten
Zilver                              15 euro per jaar
Goud                               30 euro per jaar
Vriend van de Ruif         bedrag naar vrije keuze maar boven de 30 euro per jaar

Deze kosten gelden steeds de periode van 1 mei tot 1 mei er vindt geen restitutieplaats bij tussentijdse opzegging en bij aanmelding gedurende de periode is het volledige jaarbedrag verschuldigd.

Mocht u vragen hebben, mail dan naar info@manegederuif.nl

Wij hopen met dit alles dat u nog vele jaren bij ons blijft rijden met heel veel rijplezier!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Manege De Ruif

* Wanneer u bijvoorbeeld een Zilveren Kaart heeft, maar op een later moment toch deel wil nemen aan wedstrijden of kampen, dan kan dat uiteraard altijd. U vraagt gewoon een Gouden Kaart aan bij onze administratie (en betaalt alleen het verschil, d.w.z. 15 euro en het nieuwe pasje krijgt u van ons).

** Wanneer u bijvoorbeeld een Gouden Kaart heeft, maar besluit dat u terug wilt naar een Zilveren Kaart, dan doen wij geen restitutie van het eerder betaalde bedrag, maar betaalt u op de eerstvolgende betaaldatum het lagere bedrag en krijgt u van ons gratis het nieuwe pasje.

*** Als u Vriend bent en het jaarlijkse bedrag wilt verlagen of verhogen, dan kan dat ook steeds met ingang van de eerstvolgende incasso.

Bij verlies van de kaart krijgt u een nieuwe kaart tegen betaling van 5 euro.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW