Fulltime Lease

Bij de Fulltime lease heb je echt een ‘eigen’ paard tot je beschikking. Het leasepaard wordt echt alleen door jou (en je leasepartner, indien je het met zijn tweeën doet) verzorgd en bereden.

De leaseprijs is inclusief volpension stalling en gebruik van de accommodatie, kosten voor hoefsmid en eventuele dierenarts, vier groepslessen per maand (vaste les), gebruik van harnachement en beschikking over een pensionkast met een bijbehorend deken- en dekjesrek.
Exclusief zijn bijkomende kosten, zoals extra lesgeld, eventuele hoefijzers, wedstrijdkosten, WA verzekering.


Spelregels:

• Als je een paard least is het niet toegestaan om derden (anderen dan die het leasecontract hebben ondertekend) op het leasepaard te laten rijden of te laten verzorgen. Indien er tijdig overlegt wordt met Manege de Ruif zal deze zorg dragen voor de beweging van het leasepaard.
• In de zomervakantie kan het leasepaard naar de wei zonder meer kosten. Dit kan maximaal 4 weken. De periode dat het leasepaard naar de wei is betaald u alleen stallingtarief.
• In het weekend mag er kosteloos gebruik gemaakt worden van de trainingsmolen.
• WA verzekering is verplicht.
• Manege de Ruif blijft eigenaar van het leasepaard en heeft altijd recht om het leasecontract te beëindigen.
• Manege de Ruif behoudt zich het recht om te allen tijde de voorwaarden/regels van de lease aan te kunnen passen.
• Minimale lease periode is 1 jaar, met een proefperiode van 1 maand. Indien de leaseklant het leasecontract wenst te beëindigen, dient deze schriftelijk een maand voor het einde van het contract te worden ingediend bij de bedrijfsleider en administratie van Manege de Ruif.


Tarief:

Fulltime Lease-overeenkomst manegepaard* (1 persoon)      € 572,50 /p.mnd
Fulltime Lease-overeenkomst manegepaard* (2 personen)   €310,50 /p.p.p.mnd

Fulltime Lease-overeenkomst manegepaard* (3 personen)   €225,00 /p.p.p.mnd