Uitslag Corona Kampioenschap

Na een bijzonder wedstrijdseizoen met nieuwe proeven speciaal gemaakt voor het niveau van de ruiters en andere regels omtrent de wedstrijden is hierbij de lang verwachte uitslag van onze corona kampioenschappen.

Om kans te maken op een plek in de top drie moesten de ruiters minimaal 2 x meegedaan hebben aan de wedstrijden. Daarna werd er gekeken naar de 2 best gereden wedstrijden die punten werden bij elkaar opgeteld en de uitkomst daarvan heeft bepaald wie zich geplaats heeft in de top drie per categorie.

De prijzen zijn net als het kampioenschap zelf anders dan andere jaren. Gezien er gelukkig ook weer het één ander mogelijk is en met zicht op het volgende wedstrijd seizoen dat begin oktober weer gaat beginnen hebben we gekozen voor prijzen die baat hebben bij de voorbereiding van ruiter en paard.

Bij de categorie Dressuur zijn dit de volgende prijzen:

                                                       

1e plaats een cadeau bon voor een uur **coaching sessie met paard/pony twd €75                                                              

2e plaats een cadeau bon voor een half uur dressuur privé les twd €30 voor de jeugd/€36 voor junior                                                          

3e plaats een cadeau bon voor een half uur *longeerles twd €30

 

Bij de categorie Springen zijn dit de volgende prijzen:             

1e plaats een cadeau bon voor een uur **coaching met paard/pony twd €75                                                                    

2e plaats een cadeau bon voor een half uur privé les cavaletti training twd €30 voor de jeugd/€36 voor junior                                                          

3e plaats een cadeau bon voor een half uur *longeerles twd €30                                                                                                                             

Verder willen we vanuit de manege nog een aantal mensen bedanken die deze wedstrijden afgelopen seizoen  mogelijk gemaakt hebben.  Dit zijn de dames die vanuit de wedstrijdcommissie altijd klaar staan en zorgen dat iedere wedstrijd weer soepel verloopt:

Suzanne Keller, Lonneke op der Heijde, Tamara Stoffel en Chantal Wawelage.  Heel erg bedankt dames voor al jullie tijd, enthousiasme en inzet tijdens het afgelopen wedstrijd seizoen! Op naar een mooi nieuw seizoen!

Uitslag FNRS proeven 16+ 23 oktober 2021

Het heeft even geduurd maar we zijn weer van start gegaan met de FNRS proeven. Gisteravond hebben de 16 plussers het spits mogen afbijten. Omdat er niet heel veel inschrijvingen waren hebben de meeste ruiters 2 proeven gereden, wat ook voor dubbele winstpunten heeft gezorgd. Hier vind je de uitslag van de gezellige avond. Hou vooral de website in de gaten voor de volgende FNRS proef, die is namelijk al zondag 14 november!

Uitslag FNRS proeven zondag 24 oktober 2021

Ook de jeugd en junioren van onze manege zijn weer gestart met officiële FNRS proeven. De uitslag kun je hier teruglezen. We willen alle hulpen bedanken, en natuurlijk ook de ponys en paarden 😃. Zien we jullie ook zondag 14 november weer?

Hartelijke groet van de wedstrijdcommissie