Weekendafsluitingen van de A4 vanaf knooppunt Badhoevedorp en A10 Zuid in de richting Utrecht

Graag informeren wij u over vijf aanstaande weekendafsluitingen van de A4 vanaf knooppunt Badhoevedorp en A10 Zuid in de richting Utrecht, als ook de spoorverbinding Amsterdam Zuid-Schiphol in de periode mei-juni aanstaande. De aanleiding hiervoor zijn werkzaamheden aan de weg, het spoor en station Amsterdam Zuid in het kader van het project Zuidasdok. Voelt u zich aub vrij om de informatie in dit bericht met uw collega’s, leden, klanten, etc. te delen.

In de bijlage treft u een Nederlands- en Engelstalige flyer over de weekendafsluitingen, een overzicht van alle afsluitingen van de weg en het openbaar vervoer in de periode mei-juni en een kaart met de omleidingsroutes aan. Om de impact van de weekenden in mei en in juni te verduidelijken, hebben we een animatie (https://we.tl/t-nGcVRF5bBN) gemaakt van 1 minuut. Mocht u deze animatie willen delen op social media, of op een internetpagina dan waarderen wij dat zeer.

Verder is op de website van Zuidas een animatie over de weekendafsluitingen te vinden waarin alles duidelijk wordt uitgelegd.