KNHS (RV Riekerveld)

Vanaf oktober tot en met mei volgend jaar organiseert Ruitervereniging Riekerveld elke maand een KNHS wedstrijd bij Manege de Ruif. Een aantal wedstrijden vindt plaats op de de Prins Willem Alexander Manage in Amsterdam Zuid-Oost.
Kijk altijd op startlijsten.nl voor de juiste datum en locatie.

Buiten- en binnenbaan:
Je rijdt los in een overdekte buitenbaan met zandbodem en houtsnippers. Deze bodem is in april 2014 grondig bijgewerkt.
Jouw proef rijd je in de binnenbaan met zandbodem. Deze bodem is in april 2014 volledig vernieuwd. De afmeting van de binnenbak is iets groter dan 20 x 40. Daarom staan er hekjes in de baan.

De B, L, M rubrieken bestaan uit maximaal 4 combinaties. Dus een rustige en persoonlijke wedstrijd is gegarandeerd.
Direct na elke rubriek vindt de prijsuitreiking plaats.

In de toekomst zal het inschrijven alleen nog maar digitaal plaatsvinden via Mijn KNHS. Een ruiter kan zich dan online via Mijn KNHS inschrijven voor een wedstrijd, waarmee zijn gegevens automatisch bekend worden bij de wedstrijdorganisatie. Tot die tijd kun je het inschrijfformulier downloaden.

Informatie over de startlijsten vindt u hier.

De link naar mijnKNHS vindt u hier.


 

Ruitervereniging Riekerveld verzorgt al sinds 1973 de wedstrijden op manege de Ruif. De ruitervereniging werkt nauw samen met de manege en maakt gebruik van alle faciliteiten en de knowhow van de manege. Zij organiseert de officiële landelijke dressuurwedstrijden van de KNHS op manege De Ruif. De leden van ruitervereniging Riekerveld zijn mensen die een eigen paard hebben en deze uitbrengen op wedstrijden, zoals onze klanten die hun paard op de De Ruif hebben staan. Maar ook mensen die elders hun paard hebben staan, kunnen lid worden van RV Riekerveld en dus op manege De Ruif KNHS-wedstrijden rijden.  Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen via riekerveld@gmail.com