All Pony

Alastor

Geboortedatum: 28 maart 1997
Ruin
Alastor is zeer populair bij veel ruiters. Hij houdt van aandacht, zowel in stal als in de rijbaan. Alastor is een all-round pony.

Bas

Geboortedatum: 1 januari 1988
Ruin
Bas is een van de pony’s die al lang op Manege de Ruif woont. Aandacht vindt hij heerlijk. En pony die je in zijn eigen waarden moet laten.

Deveny

Geboortedatum: 8 mei 1996
Merrie
Deveny is een mooie en betrouwbare all-round pony, die het vertrouwen van de ruiter nodig heeft. Als je lief en duidelijk voor haar bent, gaat ze voor je door het vuur!

Dior

Geboortedatum: 4 april 2002
Merrie
Dior is de enige shetlander op Manege de Ruif. Dior is erg goed in het rijden van wedstrijden, zowel bij dressuur als bij springen.

Goso

Geboortedatum: 1 april 2004
Merrie
Goso woont sinds januari 2011 op Manege de Ruif. Goso is een populaire pony bij veel ruiters.

Jubilea

Binnenkort meer informatie.
Excuses voor het ongemak.

Pepijn

Geboortedatum: 1 januari 1993
Ruin
Pepijn is een leuke bruine ruin en lieveling van veel ruiters! Hij blijft graag bij zijn vriendjes op stal, in de bak en in de wei.

Princess

Geboortedatum: 1 januari 1990
Merrie
Princess is een echte dame, die graag aansluit bij andere pony’s! Ze kan goed alleen lopen, maar doet ze liever niet. Ze is niet zo groot, en wordt vooral gereden door de wat kleinere ruiter.

Samba

Geboortedatum: 1 april 2001
Merrie
Samba woont sinds december 2010 op Manege de Ruif. Samba is een lieve pony, In de les verlangt zij een langere teugel, zodat ze de ruimte heeft om te kunnen ontspannen.

Sherry

Geboortedatum: 1 mei 2003
Ruin
Sherry is een lieve pony, die aan het werk gezet moet worden, anders gaat hij zijn eigen les in plannen.

Spooky

Geboortedatum: 1 januari 1990
Merrie
Spooky woont al vanaf december 1998 op Manege de Ruif. Ze is een hele lieve en rustige pony, waar vele ruiters fijn op (hebben) leren rijden.

Wendy

Geboortedatum: 1 januari 1999
Merrie
Wendy is een heel lieve en leuke pony. Wendy is de leider van de merries. Veel ruiters kunnen goed met haar overweg. Wendy wordt ook gebruikt voor de voltige lessen.