LaToya Streumer – Instructrice

Ik woon in Zaandam en ben 25 jaar oud. Mijn eigen paard, Bliksum, staat hier op stal. Mijn doel op de manege is mijn passie voor paarden over brengen op jong en oud. Mijn ruiters wil ik de liefde en vooral het plezier in het paarden verzorgen en het paardrijden bijbrengen.

Mariken Duncker – instructrice & commandant van de ponycarrousel

Mijn naam is Mariken en ik woon in Amsterdam. Op Manege de Ruif heb ik leren paardrijden Toen ik 7 was, heb ik mijn eerste les gereden op Droopy. Ondertussen rij ik al 22 jaar op onze manege. Nu geef ik er ook les. Mijn verzorgpaard heet Merald en woont al jarenlang op De Ruif. Ik vind het belangrijk dat paard- en ponyrijden vooral leuk is en hoop mensen te leren eerlijk om te gaan met hun paard. In mijn lessen staan ontspanning van ruiter en paard en een goede ruiterhouding centraal.

Melissa Ditmar – Instructrice

Ik woon in Haarlem. Op onze manege wil ik graag bereiken dat volwassenen én kinderen vooral plezier hebben in het leren rijden en in de omgang van paarden. De kinderen leer ik het ponyrijden graag op een spelende wijze, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. En ja, ik heb ook een eigen paard: Jerezano, een zogenaamde PRE Hengst.

Rebecca Peijpers – Bedrijfsleider

Ik ben Rebecca. Ik vind het schitterend om ruiter en paard te zien groeien door mijn lessen. Mijn doel is ruiter en paard dichter bij elkaar te brengen door ze naar elkaar te laten luisteren. Voor mij staat het plezier met je paard echt voorop! En ja, ook ik heb een eigen paard, genaamd Matscho.

Sabrina Keeman – Stalmedewerkster

Ik ben Sabrina Keeman en ik woon in Hillegom. Een eigen paard? Nee, maar ik heb wel al bijna 16 jaar hetzelfde verzorgpaard. Mijn doel op de manege is elke dag blijven bijleren en de stal zo goed mogelijk proberen te managen i.s.m mijn collega’s. Onze klanten wil ik graag leren, naast de algemene verzorging, het poetsen en het zadelen, hoe ze verstandig en vriendelijk kunnen omgaan met onze paarden en pony’s.