LaToya Streumer – Instructrice/Stalmedewerkster

Ik woon in Zaandam en ben 25 jaar oud. Mijn eigen paard, Bliksum, staat hier op stal. Mijn doel op de manege is mijn passie voor paarden over brengen op jong en oud. Mijn ruiters wil ik de liefde en vooral het plezier in het paarden verzorgen en het paardrijden bijbrengen.

Mariken Duncker – Instructrice/commandant ponycarrousel

Mijn naam is Mariken en ik woon in Amsterdam. Op Manege de Ruif heb ik leren paardrijden Toen ik 7 was, heb ik mijn eerste les gereden op Droopy. Ondertussen rij ik al 22 jaar op onze manege. Nu geef ik er ook les. Mijn verzorgpaard heet Merald en woont al jarenlang op De Ruif. Ik vind het belangrijk dat paard- en ponyrijden vooral leuk is en hoop mensen te leren eerlijk om te gaan met hun paard. In mijn lessen staan ontspanning van ruiter en paard en een goede ruiterhouding centraal.

Melissa Ditmar – Instructrice/Stalmedewerkster

Ik woon in Purmerend. Op onze manege wil ik graag bereiken dat volwassenen én kinderen vooral plezier hebben in het leren rijden en in de omgang van paarden. De kinderen leer ik het ponyrijden graag op een spelende wijze, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. En ja, ik heb ook een eigen paard: Jerezano, een zogenaamde PRE Hengst.

Rebecca Peijpers – Bedrijfsleider

Ik ben Rebecca. Ik vind het schitterend om ruiter en paard te zien groeien door mijn lessen. Mijn doel is ruiter en paard dichter bij elkaar te brengen door ze naar elkaar te laten luisteren. Voor mij staat het plezier met je paard echt voorop! En ja, ook ik heb een eigen paard, genaamd Niels.

Sabrina Keeman – Instructrice/Stalmedewerkster

Mijn naam is Sabrina Keeman ik ben (in 2018) 31 jaar oud en werkzaam als allround medewerker op Stichting Manege de Ruif. Vanaf 2011 werk ik bij Manege de Ruif met veel plezier op stal waar ik jong en oud leer hoe om te gaan met de paarden en pony’s. Sinds januari 2018 ben ik ook gediplomeerd instructie, ik heb geen eigen groepslessen, maar val met veel plezier in wanneer dat nodig is.

Ik ben niet in het bezit van een eigen paard, het paard wat op de foto te zien is heb ik 18 jaar lang verzorgd, maar door drukte met werk en school ben ik daarmee gestopt. Ik ga nog geregeld even bij hem kijken, want hij is gewoonweg nog steeds mijn beste vriend.
Naast mijn diploma paardenhouderij en Manege basissport instructeur heb ik in 2016 ook mijn diploma als Chiron hulpverlener behaald aan de Chiron Center in Schermerhorn. Dit houdt in dat ik mensen kan coachen met behulp van paarden. Na aanmelding ga ik samen met jou op zoek naar een mogelijke onderliggende oorzaak van jouw hulpvraag. Samen gaan we op zoek naar een oplossing en zul je handvatten krijgen om signalen van jezelf eerder te herkennen zodat je je meer bewust bent van jouw valkuilen maar zeker ook van jouw kwaliteiten.

Het werk dat we doen kan best zwaar zijn, maar we hebben een erg leuk team waarin veel gelachen wordt, ruimte is om te groeien zowel op persoonlijk als professioneel vlak en geen dag is hetzelfde. Je deelt als team lief en leed met elkaar waardoor ik zelf meer het gevoel heb dat ik met een familie werk i.p.v. met collega’s. We staan klaar voor elkaar en helpen elkaar waar dat nodig is en dat is weer merkbaar in onze relatie naar de klant toe. Dat zijn een aantal redenen waarom ik hier al 7 jaar werk en hopelijk nog heel wat jaartjes kan blijven werken!