All Paard

Asterix

Geboortedatum: 3 februari 2005
Ruin
Asterix is net zo’n reus als El Phasso. Het is een paard dat zeker van zijn rust houd, maar het heerlijk vindt om goed gepoetst en geknuffeld te worden. Springen vind hij het allerleukste om te doen.

Djeida

Geboortedatum: 22 april 2000
Merrie
Djeida is in mei 2009 op de manege gekomen. Djeida is een bruine KWPN merrie. In haar jongere jaren heeft ze voor de kar gelopen. Het is een lieve rustige merrie en een fijn leer paard voor jong en oud.

Olivier

Geboortedatum: 10 juni 1996
Ruin
Olivier is een groot paard, met grote bewegingen. Hij is braaf in de lessen en kan ook erg goed springen. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen op stal.

Otto

Geboortedatum: 6 juni 1996
Ruin
Otto heeft bijna elke beginnende volwassen ruiter die op Manege de Ruif heeft leren paardrijden op zijn rug gehad. Otto staat al sinds 2000 bij ons op stal. Het is een toppaard voor de beginners en een uitdaging voor de gevorderde ruiter. Hij is gek op lekker poetsen en op spelen met zijn vrienden.

Rocky

Geboortedatum: 19 april 1989
Ruin
Rocky is het oudste manegepaard op Manege de Ruif. Hij woont hier sinds november 2013. Hij is zowel voor beginner als voor de gevorderde ruiter een fijn paard. Ondanks zijn leeftijd trekt hij nog graag een sprintje, springt hij vlot over hindernissen en loopt hij graag in de carrousel.

Roos

Binnenkort meer informatie.
Excuses voor het ongemak.

Scadoxus

Geboortedatum: 24 augustus 1999
Ruin
Scadoxus is een zwarte KWPN ruin en woont sinds 2008 op Manege de Ruif. Het is een fijn paard, zowel voor de beginnende als de gevorderde ruiter. Scadox is een erg braaf paard en een grote knuffel op stal.

Wise Guy

Geboortedatum: 10 april 2003
Ruin
Wise Guy woont sinds het voorjaar van 2011 op Manege de Ruif. Wise Guy is een lief en nieuwsgierig paard. Hij houdt van heel veel aandacht. Hij loopt graag in de les met al zijn vriendjes.