Inschrijven

Aanmelden Ponyles

Ponyrijden kan bij ons vanaf 7  jaar. Speciaal voor beginnende ponyruiters hebben wij een opstaples.
Tijdens deze les maken de ruiters kennis met de basisbeginselen van het rijden. Hierna zullen de ruiters doorstromen naar de beginnersles.
Voor kinderen die al zelfstandig kunnen rijden geldt dat zij in een groepsles kunnen starten. Alvorens een abonnement te nemen kan er een proefles gereden worden om te kijken of het bevalt. Deze proefles wordt tevens door de instructie gebruikt om het juiste lesniveau te bepalen.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor de wachtlijst of een proefles? Vul dan onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden Paardenles

Heeft u nog nooit gereden en wilt u leren paardrijden? Dan kan dat bij ons via een aantal privélessen. Zodra u in staat bent zelfstandig te rijden en te sturen kunt u doorstromen naar één van onze beginnerslessen.
Voor ruiters die ervaring hebben kunnen geplaatst worden in de juiste paardenles.
Indien u langere tijd niet gereden heeft kan het zijn dat wij u eerst aanraden een privéles te nemen. Dit mede zodat de instructie het geschikte niveau van de groepsles kan bepalen.

Mocht u zich willen aanmelden voor de groepslessen of voor een privéles dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Aanmeldformulier

* verplicht veld

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Ervaring*

  Aanmelden voor*
  PaardrijlesPonyrijlesStalling

  Opmerking

  captcha

  Type hier bovenstaande CAPTCHA tekst*