De Ruiterzolder aan de Amstel: sponsor der kampioenen én van Club de Ruif-leden

Opmaaksponsorborden-1

Zoals onze vele wedstrijdruiters al weten, hebben we dit wedstrijdseizoen een nieuwe sponsor voor de verschillende kampioenschappen: de Ruiterzolder aan de Amstel!! De gelukkige winnaars uit elk kampioenschapscategorie krijgen een cadeaubon van de Ruiterzolder aan de Amstel én een uitnodiging voor de Dag der Kampioenen.

Op de Dag der Kampioenen (19 juni) gaan onze kampioenen tegen elkaar strijden en onze kampioen der kampioenen 2016 krijgt ook nog een mooi wedstrijdsjabrak van de Ruiterzolder aan de Amstel! Zij zullen die dag aanwezig zijn op de Ruif met een kraampje.

Maar nog leuker is dat deze sponsor niet alleen iets wil betekenen voor onze wedstrijdruiters, maar ook voor alle Club de Ruif leden. In de winkel, op vertoon van je Club de Ruif pas*, krijgen Club de Ruif leden 10% korting op een artikel naar keuze (met uitzondering van voeding en supplementen, boeken, Kep Italia en aanbiedingen of als u betaalt met een cadeaubon). Dus ga een keer kijken naar hun uitgebreid assortiment ruiterspullen.

De Ruiterzolder aan de Amstel
Hogereinde Zuid 1,
1191 AG Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-496 73 55
Fax: 020-496 83 93

info@deruiterzolder.nl

Openingstijden: Di t/m Vr 12:00-18:00 en Za 10:00-17:00

* Als je je Club de Ruif pas nog niet hebt ontvangen, vraag bij de bar, waar de meest recente levering pasjes staat