Contactformulieren

Contactformulier

Om contact met ons op te nemen kunt u onderstaand formulier invullen en versturen – velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

* verplicht veld

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp*

Uw bericht*

captcha

Type hier bovenstaande CAPTCHA tekst*

Aanmelden Paardenles

Heeft u nog nooit gereden en wilt u leren paardrijden? Dan kan dat bij ons via een aantal privélessen. Zodra u in staat bent zelfstandig te rijden en te sturen kunt u doorstromen naar één van onze beginnerslessen.
Voor ruiters die ervaring hebben hebben wij in alle niveau’s plaatsen vrij bij de paardenlessen. Indien u langere tijd niet gereden heeft kan het zijn dat wij u eerst aanraden een privéles te nemen. Dit mede zodat de instructie het geschikte niveau van de groepsles kan bepalen.

Mocht u zich willen aanmelden voor de groepslessen of voor een privéles, dan kunt u onderstaand contact formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden Ponyles

Ponyrijden kan bij ons vanaf 7  jaar. Speciaal voor beginnende ponyruiters hebben wij een opstartcursus. Tijdens deze cursus maken de ruiters kennis met de basisbeginselen van het ponyrijden. Hierna zullen de ruiters doorstromen naar de beginnersles en zal de opstartcursus opnieuw van start gaan. Voor deze opstartcursus geldt momenteel dat wij een wachtlijst hebben. Voor kinderen die al zelfstandig kunnen rijden geldt dat zij in één van onze groepslessen kunnen starten. Alvorens een abonnement te nemen kan er een proefles gereden worden om te kijken of het bevalt. Deze proefles wordt tevens door de instructie gebruikt om het juiste lesniveau te bepalen.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor de wachtlijst of een proefles? Vul dan onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmeldformulier

* verplicht veld

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Geboortedatum*

Ervaring*

Aanmelden voor*
PaardrijlesPonyrijlesStalling

Opmerking

captcha

Type hier bovenstaande CAPTCHA tekst*

Afzeggen ponyrijles

Vul het onderstaande formulier in om een ponyles af te melden. Een ponyles kan helaas niet worden ingehaald.

Afzeggen paardrijles

Kunt u een keer niet en wilt u een les afzeggen en eventueel op een andere dag inhalen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Het doorgeven van afzeggingen/inhalen in het weekeinde, wordt pas op de eerstvolgende werkdag verwerkt. Gelieve hier rekening mee te houden wanneer u een inhaalles opgeeft. Tevens verzoeken wij u meerdere alternatieven op te geven voor de inhaalles.

Formulier

* verplicht veld

Afzeggen paardrijles of ponyrijles?*
PonyrijlesPaardrijles

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Welke les wilt u afzeggen?

Datum*

Tijd*

Opmerking

Wanneer wilt u inhalen?

(Dit geldt alleen voor paardrijlessen!)

Datum

Tijd

Opmerking

captcha

Type hier bovenstaande CAPTCHA tekst*

Aanmelden NL Doet 2017

Voor de klussen zelf zijn we op zoek naar enthousiaste kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en vriendinnen. Steek je graag de handen uit de mouwen en wil je de manege vooruit helpen? Kom dan naar De Ruif en doe mee aan NL Doet.

We starten beide dagen om 09.00 uur en stoppen om 17.00 uur. Al kom je maar 3 uurtjes helpen, vele handen maken licht werk.

Iedereen is welkom of je nu twee rechterhanden hebt of niet: voor iedereen is er een klus te doen. Schilderen, timmeren, schoonmaken, grondwerk, elektra, opruimen etc.

Voor koffie, thee, fris, lunch en een snackje wordt door de manege verzorgd.

Formulier

* verplicht veld

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Ik kom helpen op:*
Vrijdag 10 maart (09.00 – 17.00 uur)Zaterdag 11 maart (09.00 – 17.00 uur)

Ik help het liefste met:*
SchilderenGrondwerk (afrastering zetten t.b.v. pony’s en paarden)Elektra (schakelaars vernieuwen in stallen en instructieruimte)Schoonmaken (instructieruimte, juryruimte, kleedkamers, buitenkant stallen, diverse manege materialen)Overige (hang- en sluitwerk)Geen voorkeur

Opmerking

captcha

Type hier bovenstaande CAPTCHA tekst*