Inschrijving voor de Pas de Deux op 16 februari 2020

Middels dit formulier kun je je inschrijven voor de Pas de Deux wedstrijd op 16 februari 2020. Deze wordt een week voorafgaande de wedstrijd gesloten, mocht het zo zijn dat de wedstrijd vol zit dan zal de inschrijving eerder sluiten. We laten dit dan weten via de website.

Het thema is WELCOME TO THE JUNGLE en er mag met muziek gereden worden. De muziek uiterlijk 9 februari inleveren anders kan er niet met muziek gereden worden! Je mag jezelf als ruiter helemaal uitdossen in het thema, de paarden en pony’s helaas niet. Natuurlijk mag er met een (eigen) dekje in kleur gereden worden, maar verder geen vlechtjes, knotjes, bloemetjes, strikjes en andere versierselen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Uitslag FNRS 19 januari 2020

Hierbij de uitslag van een leuke proefjes dag. Kleine oproep, voordat je naar huis gaat even kijken of alle spullen opgeruimd zijn, er lagen nu nog veel poetsspullen bij verschillende boxen.

1 maart is de volgende wedstrijddag voor de FNRS proefjes.

Klik hier voor de uitslag.

Inschrijfformulier voor de Zitcompetitie op 9 februari

Hierbij kan je je inschrijven voor de 2de selectiewedstrijd van de Zitcompetitie. Na 3 selectie wedstrijden wordt er gekeken welke ruiters er in welke categorie in aanmerking komen om voor manege de Ruif uit te komen tijdens 1 van de regiofinales. Hiervoor is het wel belangrijk dat je 2 van de 3 selectiewedstrijden hebt gereden.

Inschrijven kan tot 2 februari of zoveel eerder dat de startlijst vol is.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust op wedstrijden@manegederuif.nl

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Uitslag FNRS 16+ zaterdag 18 januari 2020

Hallo allemaal,

weer een mooie wedstrijd verreden door ieder die deze avond gestart heeft. Er zijn mooie punten gescoord en er is weer veel bijgeleerd! Met dank aan alle hulpen, de dame achter de bar en onze jury Marian Kea was het weer een ontzettend leuke en leerzame avond.

Klik hier voor de uitslag van vanavond.

Tot de volgende FNRS 16+ zaterdag avond!

Met vriendelijke groetjes,

wedstrijdcommissie Club de Ruif

Enquête door studenten Aeres Hogeschool in Dronten

Beste manegeklanten,
Een aantal studenten van de Aeres Hogeschool in Dronten zitten momenteel in het tweede jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde. Zij zijn op dit moment bezig met een onderzoek voor de manege en hiervoor hebben zij een enquête opgesteld. Ze zouden het fijn vinden als jullie als (potentiële) manegeklanten deze enquête naar eerlijkheid invullen, zodat ze een goed onderzoek kunnen neerzetten.

Klik hier voor de enquête!

Beste pensionklanten,
Een aantal studenten van de Aeres Hogeschool in Dronten zitten momenteel in het tweede jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde. Zij zijn op dit moment bezig met een onderzoek voor de manege en hiervoor hebben zij een enquête opgesteld. Ze zouden het fijn als jullie als pensionklanten deze enquête naar eerlijkheid invullen, zodat ze een goed onderzoek kunnen neerzetten.

Klik hier voor de enquête!

 

Senior groepslessen!

Kom jij op woensdag óf donderdag ochtend 11.00 – 12.00u mee rijden in onze senior groepslessen?

Eerst gezellig paardrijden en daarna genieten en nababbelen met een heerlijk kopje koffie in onze warme foyer !

Interesse? Meld je nu aan via info@manegederuif.nl

Uitslag 1ste selectiewedstrijd zitcompetitie 24 november 2019

Vandaag de eerste selectiewedstrijd gereden voor de zitcompetitie. Nog 2 te gaan en daarna wordt er een team geformeerd welke manege de Ruif mogen vertegenwoordigen tijdens de regio finale.

Klik hier voor de uitslag.

Uitslag VA en S proeven 17 november 2019

Vandaag weer een leerzame wedstrijd dag gehad. Voor het eerst de vaardigheidsproeven gedaan (VA), dit was volgens ons een groot succes, Daarnaast spring (S) proeven, hierbij hebben helaas maar 5 van de 12 mensen 1 of 2 promotie punten gehaald. De komende tijd goed oefenen voor de volgende wedstrijd.

Klik hier voor de uitslag van de wedstrijd.